Lassa DriveWays Banden Onderzocht in 2022 Zomerbandenmarkt

In de jaarlijkse zomerbandenmarktanalyse van 2022, uitgevoerd door het Duitse tijdschrift Auto Bild, zijn Lassa DriveWays banden onder de loep genomen om hun prestaties te beoordelen. Auto Bild staat bekend om zijn uitgebreide bandentests die de prestaties van verschillende bandenmerken in zowel droge als natte omstandigheden evalueren. Deze tests zijn bedoeld om automobilisten inzicht te geven in de beste zomerbanden op de markt.

In de editie van 2022 heeft Auto Bild in totaal 50 bandensets getest in de populaire bandenmaat van 215/55 R17. Deze tests omvatten een breed scala aan criteria, waaronder droge en natte remprestaties. De resultaten van deze tests zijn van groot belang voor zowel consumenten als de bandenindustrie om een objectieve beoordeling te krijgen van de prestaties van verschillende merken.

Bij het testen van Lassa DriveWays banden in de maat 215/55 R17 zijn verschillende prestatieaspecten geƫvalueerd. Droog remmen resulteerde in een 33e positie, met een remafstand van 39 meter. Deze afstand was 3.3 meter langer dan de beste prestatie in deze categorie, wat neerkomt op een 91.54% prestatie-index.

Wat betreft nat remmen behaalden de Lassa DriveWays banden een 41e positie, met een remafstand van 34.9 meter. Deze afstand verschilde met 7.4 meter van de beste prestatie in deze categorie, wat resulteerde in een prestatie-index van 78.8%.

Deze resultaten bieden automobilisten waardevolle informatie bij het kiezen van zomerbanden voor hun voertuigen. Hoewel Lassa DriveWays banden enkele prestatiekloven hebben ten opzichte van de topresultaten, is het van belang te beseffen dat deze resultaten contextueel moeten worden geƫvalueerd. Elke automobilist heeft verschillende eisen en omstandigheden waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren van banden.

Het testen van Lassa DriveWays banden en andere merken biedt niet alleen inzicht in hun prestaties, maar stimuleert ook gezonde concurrentie in de bandenindustrie. Consumenten kunnen profiteren van de gedetailleerde informatie die bandentests verschaffen, terwijl fabrikanten worden gestimuleerd om voortdurend te innoveren en hun producten te verbeteren.

Scroll naar boven