Aplus banden

APlus Banden Aplus Banden staat bekend als een budgetmerk dat ondanks de lage prijs een indrukwekkende kwaliteit en eigentijdse ontwerpen biedt. Het bedrijf vond zijn oorsprong in de vroege jaren ’80 en werd opgericht door Shandong Haohua Tire Co., LTD, gevestigd in China. Toen het werd opgericht met een duidelijke visie: hoogwaardige banden leveren die zowel duurzaamheid als betaalbaarheid combineren. Vanaf het begin was innovatie de drijvende kracht achter APlus Banden, en dit heeft geleid tot een gestage groei en positieve reputatie in de markt. Het bedrijf richtte zich initieel op de productie van personenauto- en bestelwagenbanden, maar breidde later zijn assortiment uit naar andere voertuigcategorieën, waaronder vrachtwagens en industriële voertuigen.In de jaren ’90 groeide APlus Banden uit tot een internationale speler, met distributiekanalen die zich uitstrekten over meerdere continenten.

Na de millenniumwisseling versterkte APlus Banden zijn inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijke productieprocessen. Het bedrijf begon te investeren in het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het ontwikkelen van banden die voldeden aan strengere milieunormen. Dit gaf APlus Banden een concurrentievoordeel, omdat steeds meer consumenten waarde hechten aan groene initiatieven. Bovendien leverde het bedrijf actieve bijdragen aan veiligheidscampagnes en educatieve programma’s om het bewustzijn van bandenonderhoud en veilig rijden te vergroten.

Soorten aplus banden

Aplus heeft een uitgebreide selectie banden die tegemoetkomen aan de eisen van diverse bestuurders.

A607 – PCR: Voor Uitmuntende Prestaties

De A607 – PCR band is ontworpen met het oog op prestaties en grip op de weg. Of je nu op snelwegen rijdt of door stedelijke straten navigeert, deze banden bieden uitstekende tractie en respons. Dankzij geavanceerde technologieën blijven de A607 banden stabiel en betrouwbaar, zelfs bij hogere snelheden.

A607 – SUV: Stabiliteit en Comfort Gecombineerd

Voor SUV-eigenaren die streven naar comfortabele ritten en superieure stabiliteit, zijn de A607 – SUV banden een uitstekende keuze. Met verbeterde schokdemping en grip op zowel droge als natte wegen, maken deze banden elke rit aangenaam en veilig.

A610 – PCR: Duurzaamheid en Efficiëntie

De A610 – PCR banden zijn ontworpen met de nadruk op duurzaamheid en brandstofefficiëntie. Met een lange levensduur en verminderde rolweerstand dragen deze banden bij aan een lagere impact op het milieu en lagere brandstofkosten.

A609: Grip en Betrouwbaarheid

Voor optimale grip op verschillende ondergronden is de A609 de ideale keuze. Of het nu gaat om natte wegen of licht off-road terrein, deze banden bieden betrouwbare prestaties en veiligheid.

A919: Voor All-Terrain Avonturen

De A919 banden zijn speciaal ontworpen voor avontuurlijke geesten die graag off-road gaan. Met een agressief loopvlakpatroon en versterkte zijwanden bieden deze banden uitstekende tractie en duurzaamheid, zelfs op ruw terrein.

A929 A/T: Kracht en Duurzaamheid Off-Road

Voor rijders die extreme off-road omstandigheden trotseren, zijn de A929 A/T banden een onmisbare keuze. Met verbeterde tractie en weerstand tegen snijwonden en schaafwonden, leveren deze banden topprestaties in ruige omgevingen.

A929 M/T: Meester van Modder en Terrein

De A929 M/T banden zijn ontworpen voor serieuze modderige en ruige terreinuitdagingen. Het diepe loopvlakpatroon en de geavanceerde modderafscheidende eigenschappen zorgen ervoor dat je niet vast komt te zitten in de diepste modder.

A867: Wegligging en Controle

Voor uitstekende wegligging en voertuigcontrole zijn de A867 banden de juiste keuze. Met geavanceerde technologieën die bijdragen aan verbeterde stabiliteit, bieden deze banden gemoedsrust op de weg.

A909: Balans en Veiligheid

De A909 banden bieden een uitgebalanceerde combinatie van prestaties en veiligheid. Of je nu op droge of natte wegen rijdt, deze banden zorgen voor betrouwbare grip en stabiliteit in verschillende omstandigheden.

A701: High-Performance Rijervaring

Voor degenen die op zoek zijn naar een opwindende rijervaring, leveren de A701 banden uitstekende prestaties op hogere snelheden. Met responsieve handling en grip maximaliseren deze banden de sensatie van het rijden.

A702: Betrouwbaarheid op Lange Afstanden

Voor lange afstanden en uitgestrekte wegen bieden de A702 banden betrouwbaarheid en duurzaamheid. Geniet van een soepele en veilige reis met deze banden, zelfs tijdens lange ritten.

Scroll naar boven